Kontor/industri/Butik

Som egenföretagare har man mycket att tänka på oavsett vilken bransch man befinner sig i. Därför erbjuder vi även städning hos företag i allt från kontor, butik, industri, resturanger och fik.

Vi  allt från golv, kök, lunchrum, toaletter, omklädningsrum, trappstäd etc. Har ni övriga önskemål kommer dom också tas med. Ni bestämmer dagar som städningen ska utföras regelbundet och kommer få en och samma lokalvårdare som utför arbetet och ett fast månadspris.


Låt oss hjälpa er att få en trivsam arbetsplats och ren arbetsplats för både kunder och personal. Så ni kan lägga er tid till annat som rör erat företag.

För oss är det viktigt att ni som företagskund ska kunna känna er trygga och nöjda. Företag har en och samma lokalvårdare som utför arbetet bestämd tid och dag.Våra företagspaket är:

Lilla paketet 280 kr/tim (Exklusive moms)

Stora Paketet 312 kr/tim (Exklusive moms)

Trappstäd

I hyreshus/bostadsrätter är det alltid trevligare att bemötas med att det är rent och fint. Där av att vi nu lansera trappstäd. För både stora och små företag inom Skaraborg och Jönköping.

För oss är det viktigt att ni som företagare blir nöjda och även personerna som bor i huset. Skicka in din städoffert och få ett prisförslag redan idag!

 

Exempel 315kr exklusive moms

info: 1 hus, 3 ingångar, 3-4 våningar, 1-2 toaletter, tvättstuga, gym, duschutrymme, bastu, fönsterputs 2 gånger om året.